Wie zijn we?

Bij afwerkingsbedrijf Finishing Company ben jij de koning!

FINISHING COMPANY

Finishing Company is een afwerkingsbedrijf uit Kortenberg dat is opgericht door zaakvoerder Walter Kinot. Na 20 jaar ervaring heeft hij de overstap naar zelfstandige gemaakt. Inmiddels heeft Finishing Company twee teams die gespecialiseerd zijn in de afwerking van bouwprojecten.

ONZE GARANTIE

Wij garanderen dankzij onze jarenlange ervaring en inzet een perfecte afwerking en ondersteuning bij de uitvoering van uw project. Evenwel assisteren wij zelf de klant naar materiaalkeuze en het ontwikkelen van het beste uitvoeringsplan. Wij verzekeren onze klanten vakmanschap en hoogstaande kwaliteit.

Het "waw" effect

Finishing Company

Het ‘waw’-effect: dat willen we telkens weer bij élke opdracht bereiken. Daarom geven we iedere dag het beste van ons zelf om onze klanten tevreden te stellen.

Wij realiseren uw droom

img_720

Ons team is uit het juiste hout gesneden om elke woondroom te realiseren. Wij zetten alles op alles om je binnen- en buitenschrijnwerk tot in de puntjes af te werken.

Onze liefde voor het vak

img_1356

De liefde voor het vak en de drang om elke keer de lat zo hoog mogelijk te leggen, maakt dat wij al onze projecten met de grootste voldoening afwerken.

Mooie referenties

afwerking huis

Nieuwbouw, renovaties, voor particulier, firma of architect … We zorgen voor een perfecte plaatsing en afwerking. Onze lijst van referenties spreekt voor zich.

WILT U MET ONS WERKEN?

Zowel particulieren, architecten en andere zakelijke klanten zijn welkom bij Finishing Company.
Contacteer ons voor meer informatie of vraag een offerte voor uw bouwproject.

Offerte aanvragen