Wat doen we?

We werken voor particulieren, architecten en commerciële bedrijven.

Stel uw vraag:

  Telefonisch:

  Zaakvoerder: Walter Kinot

  +32(0)470 86 82 02
  +32(0)2 757 03 86

  Maandag – Zaterdag: 8u – 18u
  Zondag: Gesloten

  Ons aanbod

  Gyprocwerken, pleisterwerken, isolatiewerken, renovatiewerken, afbraakwerken, vloerwerken, tegelwerken, inbouwkasten, keuken, badkamerenovatie, zolderrenovatie, binnen- en buitenschrijnwerken.

  Wij specialiseren ons in particulieren projecten en commerciële ruimtes zoals kantoren en winkels. Daarnaast werken we nauw samen met architecten voor een feilloze afwerking.

  Pleisterwerken

  Gaat u bouwen of verbouwen? Dan is er geen ontsnappen aan: pleisterwerk is uitermate belangrijk voor een goede afwerking. We willen er niet aan denken dat uw tegels niet het beoogde resultaat hebben door slecht pleisterwerk…

  Onze pleisterwerken worden ten alle tijden tot in de details met respect voor gemaakte afspraken uitgevoerd. Een belangrijke investering aan scherpe prijzen!

  Finishing Company hecht veel belang aan persoonlijke service en advies ter plaatse, we geven dan ook de voorkeur aan regionale pleisterwerken.

  Gyproc & isolatie

  Gyproc

  Afwerkingsbedrijf Finishing Company  is gespecialiseerd in het renoveren van zolders en woningen door het plaatsen van gyprocplaten. Die kunnen dienen als valse plafonds, tussenmuren, voorzetwanden, scheidingswanden of als afkasting rond een dampkap.

  Isolatie

  Het isoleren van een woning is een investering die u dankzij de overheidspremies snel terugverdient. Wij helpen met de premies voor u aan te vragen.

  Vloer- en tegelwerken

  Onze werkzaamheden in de bevloering omvatten de volgende activiteiten:

  • vloerwerken
  • tegelwerken
  • metselen van muren in sanitaire ruimtes
  • plaatsen van trappen en bordessen
  • plaatsen van plinten
  • plaatsen van dorpels en venstertabletten

  Desgewenst kunnen wij u leveranciers aanraden waarmee we samenwerken. Tevens kunnen we u advies geven betreffende materiaalkeuze.

  Binnen- en buitenschrijnwerkerij

  Binnenschrijnwerk

  Plaatsen van binnendeuren, laminaat -en parketvloeren, lambrisering of trappen volgens gewenste afwerking worden met vakkennis geplaatst.

  Buitenschrijnwerk

  Voor buitenschrijnwerkerij heeft u de keuze tussen hout, pvc of alu, incl de meest hoogwaardige beglazing. Rolluiken helpen mee uw woning te beveiligen en werken isolerend en geluidswerend, afkasting van rolluiken behoort ook tot ons takenpakket.

  Keuken en maatkasten

  Heeft u al eens gedacht dat er onder uw trap of dak een handige opbergruimte schuilt waar perfect een maatkast voor kan gemaakt worden?

  Voor ons is elk project uniek. Nadat u de stijl en de afwerking gekozen heeft, wordt uw keuken of kast in het atelier geproduceerd.

  Plaatsing

  Onze meubelmaker komt daarna langs om alles nauwgezet te monteren, af te werken en bij te stellen. Wij willen tevreden klanten en garanderen een onberispelijke service van bestelling tot planning.

  Renovatieprojecten

  Dit zijn renovatieprojecten die meestal starten met afbraakwerken en eindigen met de volledige afwerking van het geheel.

  Bij dergelijke projecten is de coördinatie en opvolging van de verschillende onderdelen één van de belangrijkste factoren in het bouwproces.

  Een correcte en kwalitatieve afwerking worden door ons hoog in het vaandel gedragen. Als klant heb je dus één enkel aanspreekpunt voor al uw vragen.

  U WILT GRAAG EEN OFFERTE?

  1. Contacteer ons en beschrijf uw situatie.
  2. Aangezien iedere situatie anders is, komen we graag vrijblijvend tot bij u.
  3. U ontvangt een vrijblijvende offerte van ons.

  Offerte aanvragen!